Level 1 Level 3
Level 2

Gjëra, mjete dhe vegla


20 words 0 ignored

Ready to learn       Ready to review

Ignore words

Check the boxes below to ignore/unignore words, then click save at the bottom. Ignored words will never appear in any learning session.

All None

Ignore?
a suitcase
një valixhe
a stop
një ndalesë
a passport
një pashaport
a hotel
një hotel
a hostel
një hostel
a shower
një dush
a bath
një banjo (në vask)
a single room
një dhomë për një person
a double room
një dhomë per dy persona
a key
një çelës
a bed
një krevat
a pillow
një jastek
a couch
një divan
a chair
një karrige
a curtain
një perde
a window
një dritare
a door
një derë
a balcony
një ballkon
a lift
një ashensor
stairs
shkallët