Level 9 Level 11
Level 10

Main Verbs


60 words 0 ignored

Ready to learn       Ready to review

Ignore words

Check the boxes below to ignore/unignore words, then click save at the bottom. Ignored words will never appear in any learning session.

All None

Ignore?
може
a putea
има
a avea
оди
a pleca
знае
a ştii
учи
a învăţa
прави
a face
зема
a lua
дава
a da
мисли
a gândi
треба
a trebui
зборува
a spune
сака
a vrea, a dori, a iubi
направи
a face
донесува
a aduce
купува
a cumpara
јади
a mânca
пие
a bea
плаќа
a plăti
чувствува
a simţi
слуша
a auzi
гледа
a vedea
проба
a încerca
разбира
a întelege
чека
a aştepta
работи
a lucra
наоѓа
a găsi
вика
a suna
слуша
a asculta
живее
a trăi
променува
a schimba
отвора
a deschide
затвора
a închide
доаѓа
a ajunge
прашува
a întreba
крши
a rupe
чисти
a curăţa
продолжува
a continua
гради
a construi
готви
a găti
вози
a conduce
пропаѓа
a greşi
паѓа
a cădea
зборува
a vorbi
завршува
a termina
заборава
a uita
помага
a ajuta
се надева
a spera
повредува
a răni
организира
a organiza
игра
a juca
чита
a citi
гледа
a vedea, a privi
продава
a vinde
седнува
a sta
спие
a dormi
пуши
a fuma
почнува
a începe
учи
a studia
предава
a învăţa
преведува
a traduce